Wednesday, October 10, 2007

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Salam Lebaran Yang Mulia

Salam Buat Semua,

Saya dengan perasaan rendah diri memohon ampun dan maaf andai selama ini ada kata-kata mahupun tingkah laku saya yang tanpa saya sedari telah menyentuh hati mahupun menyinggung perasaan semua.

Moga Syawal yang bakal menjelma ini membawa kebahagiaan kepada kita dan seluruh ahli keluarga, moga ikatan persaudaraan dapat dikuatkan dan pada masa yang sama kita dapat menginsafi betapa kehidupan kita ini penuh dengan rahmat kurniaan Tuhan yang tidak pernah putus menyelubungi rutin seharian kita semua.


Saya doakan kesemua kita dimurahkan rezeki, dianugerahkan kehidupan yang bahagia berpanjangan dan sentiasa sehat sejahtera tenang jiwa selalu.. InsyaALLAH

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Salam Lebaran Yang Mulia

Ikhlas
Neba2020: Kenangan terindah Hari Raya di zaman kanak-kanak hinggalah zaman bergelar seorang pelajar semestinya waktu mendapat duit raya daripada saudara-mara dan jiran tetangga. Rasa seronok tidak terkata bila di akhir petang Hari Raya pertama melihat 'koleksi kutipan' sudah boleh mencecah RM100 ! Bagi seorang kanak-kanak kecil di dekad 1990-an, sudah semestinya RM100 adalah satu nilai yang cukup besar. Memori menjadi 'kaya' seketika setahun sekali sememangnya cukup istimewa untuk diingati selamanya... Zaman sudah berlalu, kini menjadi tanggungjawab diri ini pula untuk mengindahkan memori Hari Raya kanak-kanak lain pula... Bukankah hidup ini adalah untuk berkongsi gembira dan meraikan sesama insan :) ?

2 comments:

CYLee said...

Never would I think you would be so thankful to Cikgu Jayamani. I'm thankful for her also for reminding me not to be over confident always. You are the best Class Monitor, Ketua Tujuh Tahun. Don't be surprised that I read your blog ;) We are the best 5A in SMKTS history.

fendy_ahmad said...

Lee CHuan Yoong,

Sungguh Tak Percaya Bila Sahabat Yang Duduk Di Sebelah Kanan Saya Ketika di Tingkatan 5A (Sek. Tinggi Segamat, 1999) Ini Rupanya Membaca Juga Blog Ini :)

We Are The Best Because Our Class really a real reflection of BANGSA MALAYSIA YANG BERSATU !